Om oss

Välkommen till Miljöförsvaret!Vi ger oss aldrig

Sverige behöver ett starkt försvar – Ett miljöförsvar.

Vill du bli en del av Sveriges Miljöförsvar?

Gillar du att skriva, göra reportage, eller på andra sätt kämpa för vår gemensamma miljö, så är du välkommen att kontakta oss.Vi kan inte betala för din insats, men vi kan kanske hjälpa dig på andra sätt.

Vilka är vi?

Vi är brokig skara av människor som brinner för det här med miljöfrågor av olika slag.Vi har inte samma livssyn, samma åsikter, samma kläder och vi skrattar inte åt samma saker. Men det är just detta som vi tror också är vår styrka.Det är vi tillsammans som kommer att forma den här webbplatsen.Och det är vi tillsammans som kommer att göra skillnad.

Vem är jag?

Kanske har vi träffats – Mellan åren 1986 – 1996, drev jag restaurang, pub och café ombord på fullriggaren Jarramas, som ligger till ankars i Karlskrona.Utbildad: Kock/köksmästare, datortekniker, trollkarl.Jobbar just nu somkock på en förskola i Karlskrona.

Blir mest stolt när någon kalla mig för miljömupp.Är inriktad på ekologisk/KRAV-märkt mat och helst då Vegansk.När jag inte rör i grytorna eller peta i soptippar, så föreläser jag gärna i ämnen som rör natur, livsmedel, entreprenörskap i offentliga kök, KRAV-certifiering, specialkost och annat smått och gått.

Stefan Svensson